Sådan tjekker du prisen på brændstof

Sådan tjekker du prisen på brændstof

Dette indhold er sponsoreret

Vil du gerne vide mere om din bil? Det er altid rart at vide de fleste ting om sin bil. Det kan for eksempel dreje sig om synsrapporter, kilometertal, og hvornår bilen skal synes igen. Alt dette kan du nemt og hurtigt gøre ved hjælp af din nummerplade information. Du behøver faktisk ikke at gøre andet en at taste din nummerplades numre ind, og så får du al den information, som du nogensinde har brug for om din bil. Derudover kan du med fordel læse med her, hvis du vil vide mere, om hvordan du kan spare penge på benzin. Det kan du nemlig nemt og hurtigt gøre ved hjælp af et benzinkort, som er helt gratis at oprette.

Benzinkort

Er du en, der kører meget? Og kører du mange kilometer både frem og tilbage fra arbejde hver dag? Og synes du også at brændstof er dyrt, og det er uoverskueligt at finde ud af, hvor du kan få det billigst? Det er faktisk ikke så svært, og hvis du bare læser med her, så får du al den information, som du skal bruge. Mange tankstationer er nemlig begyndt at have benzinkort, du kan for eksempel på tankstationen Shell nemt få dit eget personlige benzinkort. Og der er mange penge at spare ved at få et benzinkort, da mange tankstationer kører specielle rabatter på benzin, hvis du har et benzinkort. Et eksempel er Shell, hvor du blandt andet kan få 30 dages kredit på benzin helt uden renter. De giver dig derudover ved Shell en besparelse på 15 øre pr. liter benzin, du tanker, hvis du benytter en af deres bemandede tankstationer. Der er også mange andre fordele ved benzinkort. Et benzinkort ved Shell giver dig for eksempel også rabat på bilvaske ved deres tankstationer. Benzinkortet kan derudover ikke kun bruges til benzinkort. Et benzinkort ved Shell kan du for eksempel også bruge til at købe en kop kaffe eller en hotdog på den af deres tankstationer. Der er dermed mange besparelser, som du kan få del af, hvis du opretter dig hos en Shell tankstation og dermed får et benzinkort.

Overblik over benzinforbrug

Det kan være meget svært at have et overblik over sit benzinforbrug, hvis man kører meget. Men også hvis man kører knap så meget og ikke så ofte, er det svært at holde styr på præcis, hvor meget benzin, man i virkeligheden bruger. For mange er det at tanke nemlig bare noget man gør, når lampen i bilen begynder at lyse og fortæller en, at den mangler benzin. Man har derfor ikke noget overblik over, hvor meget benzin man i virkeligheden bruger, og hvad man måske kunne gøre for at sænke ens benzinforbrug. Ved at have et benzinkort, får du et overblik over dit eget benzinforbrug. Du kan nemlig nemt gå ind og tjekke, hvor meget du tanker. Herunder også, hvornår du har tanket, og hvor meget du har tanket for de forskellige gange. På den måde får du nemt et økonomisk overblik over, hvor meget benzin du bruger.

Forskellige benzinkort

Lige meget om du er en privat person, eller om du godt kunne tænke dig et benzinkort til dit erhverv, så er der mulighed for det. Shell har nemlig to løsninger på benzinkort, hvor det ene er tilpasset privatpersoner, mens det andet er tilpasset erhverv. Benzinkortet til erhverv har en række tilpasninger, der gør, at den passer specielt godt til erhvervspersoner. Hvis du har en stor virksomhed, er der for eksempel mange fordele ved at bestille Shells euroShell card, fordi det kan bruges ikke bare i Danmark men i mange andre Europæiske lande. Så, hvis din virksomhed har meget kørsel på tværs af landegrænser, vil dette benzinkort være ideelt for netop dig. Der er dog også mange fordele ved et benzinkort, hvis du har en mindre virksomhed, som opererer mest i Danmark. 

Bestil et benzinkort i dag

Lige meget hvilket benzinkort, som du godt kunne tænke dig, så er det gratis at bestille et benzinkort. Det er faktisk også meget simpelt, og man kan nemt og hurtigt bestille et benzinkort. For at bestille et benzinkort skal du bare igennem fire trin, hvor du skal oplyse dine personlige oplysninger, og så har du bestilt dit benzinkort. Derudover skal du bruge NemId til, så du kan bliver verificeret. Det er derfor en god ide at finde det frem, inden du begynder. Når du har givet alle dine personlige oplysninger og er blevet verificeret, så har du bestilt dit benzinkort, som derefter vil bliver sendt til din adresse. Inden for kort tid vil du så modtage dit benzinkort via posten, og du kan derefter benytte dig af alle fordelene, som benzinkortet giver dig. Der er derfor ingen undskyldninger, for hvorfor du ikke skulle gå ind og bestille dit benzinkort allerede i dag.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

close-link