3 Steder i Danmark du skal opleve

3 Steder i Danmark du skal opleve

Der findes mange gode steder i Danmark, som du bør opleve, og med Covid-19 epidemien, så er det oplagt at besøge disse steder, fremfor at tage på ferie i udlandet.

Har du ikke selv en bil, eller kan du ikke låne en af dine bekendte, så kan du nemt lej en bil i Danmark, ved en af de mange biludlejningsselskaber der findes.

En bil er nødvendig for at komme rundt til mange fantastiske steder i Danmark, dog kan det også lade sig gøre med tog eller bus, men det er langt mere besværligt.

I dette indlæg vil vi komme med vores anbefaling til tre steder i Danmark, som du simpelthen skal opleve.

1. Opalsøen på Bornholm

Opalsøen på Bornholm er et efterlevn fra det 19 århundrede, hvor der blev drevet granit industri i stor stil med en dansk og tysk ejer.

I dag er Opalsøen blevet til en badesø, hvor de modige kan prøve, at springe ud i søen fra kanten og ned i det dybe vand.

Hvis du gerne vil overnatte i området, så findes der to sheltere og en bålhytte, hvor du kan overnatte, hvis de selvfølgelig ikke allerede er optaget.

2. Råbjerg Mile i Vendsyssel

Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit, og er beliggende mellem Skagen og Frederikshavn, og minder mest af alt om en lille mini Sahara.

Du kan ikke undgå at få sand i dine sko, hvis du bestiger Råbjerg Mile, men til gengæld så får du også syn du ikke finder andre steder i Danmark.

Råbjerg Mile har fået meget omtale i medierne, da fyret skulle flyttes, da det ellers ville have styrtet sammen indenfor en kort årrække.

3. Christiania i København

Christiania er for mange et fristed for hippier midt i København, og er en af Danmarks største turistattraktioner.

Christiania har i mange år været emne for en heftig debat på grund af brug og handel med hash samt en række voldelige episoder i området.

Christiania har historie helt tilbage til 1971, og er et gammelt søværnsområde, hvor der i dag bor omkring 1000 mennesker fast, og derudover bliver Christiania besøgt af omkring en halv million gæster hvert år.

Et godt råd til hvis du skal, besøge Christiania er at booke en lokal guide, der kan give dig et unikt indblik i den meget spændende kultur på Christiania.

Mange af de lokale guider har levet og boet i fristaden i flere år, så de kender fristaden og samfundet til punkt og prikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

close-link