Benzinkort Europa privat

Benzinkort Europa privat

Mange danskere efterspørger et benzinkort til private der kan bruges i hele Europa, desværre er der ikke nogle tankstationer i Danmark der tilbyder dette til private. Tankstationer tilbyder kun benzinkort, der virker i hele Europa til erhvervskunder. Dette skyldes, at tankstationer har meldt klart ud, de ikke ønsker kunder der blot bruger deres benzinkort til, at få billigt brændstof til deres bilferie. Et godt råd for, at få rabat på brændstof inden turen går ned igennem Europa, er at tanke dit køretøj helt op ved en af de danske tankstationer der ligger tæt på grænse og tilbyder benzinkort med kontante rabatter.

Vi anbefaler et Shell kort med gode rabatter og gratis kredit

Hos brændstofkort.dk anbefaler vi et Shell kort, da dette kort giver helt op til 15 øre rabat pr. Liter brændstof og 30 dages gratis kredit helt uden renter. Ud over dette får du også billigere bilvaske på deres tankstationer, og du kan også bruge Shell kortet til handle for i deres bemandede tankstationer. Et benzinkort giver et langt bedre overblik over brændstoføkonomien, så du nemt kan følge med i dit brændstof forbrug.

Benzinkort fordele

  • Spar 15 øre pr. liter brændstof ved bemandede Shell stationer
  • Gratis og nem oprettelse af benzinkort
  • Økonomisk overblik over dit brændstofforbrug
  • 30 dages rentefrit kredit
  • Mulighed for at betale med kortet på Øresunds- og Storebæltsbroen
  • Billige bilvaske på Shell stationer

Bestil dit Shell kort nemt og gratis

Vil du havde et benzinkort fra Shell, så skal du blot igennem 4 trin, hvor du skal udfylde nogle oplysninger Du skal bruge NemID, til at bestille benzinkortet til at verificere de oplysninger, du har indtastet. Når du har været igennem alle fire trin, så vil der blive sendt et Shell kort til din adresse. Inden for kort tid, vil du modtage Shell kortet, og du kan nu drage fordel af alle de goder brændstofkortet tilbyder.

Benzinkort privat Europa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

close-link