Spar penge på brændstof med disse råd

benzinkort

Priserne på benzin og diesel er de seneste mange år blevet væsentlige højere, og det er dermed blevet væsentlig dyrere, at kører bil i dag. Der er nogle råd, du kan følge, der vil hjælpe dig med, at få en bedre brændstoføkonomi.

Tank bil om morgenen eller om aftenen

Brændstofpriserne bliver reguleret flere gange om dagen, og de fleste tankstationer starter med, at regulere dagsprisen på brændstof kl 10.00 hver dag. Vores erfaring hos synafbil.dk er, at brændstof er billigst om morgenen før kl 10.00 eller om aftenen. Ved at tanke bilen på disse tidspunkter, kan der være helt op til 1 kr. at spare på brændstof.

Ubemandede tankstationer midt i byen er oftest de billigste

Du finder oftest den bedste pris på brændstof ved de ubemandede tankstationer midt i byen, hvor tankstationer ligger tæt op af hinanden. Tankstationer der ligger tæt op af hinanden, konkurrere hårdt på prisen, for at være den billigste. Denne priskrig imellem tankstationerne giver forbrugerne billigt brændstof, og der kan være mange penge at spare ved, at finde en ubemandede tankstation midt i byen. De dyreste tankstationer er typisk dem der ligger langs motorvejen, og dem bør du undgå helt, hvis du vil havde en fornuftig brændstof økonomi.  

Få rabat på benzin og diesel med et brændstofkort

På de fleste tankstationer kan du få et brændstofkort, hvor du får en række fordele såsom: rabat på benzin/diesel, gratis kredit og gode tilbud på andet end brændstof. Det er gratis og nemt, at få et brændstofkort ved enten OK, Shell eller Circle K. Du skal blot bestille et på deres hjemmeside eller på en af deres bemandede stationer.

Kør økonomisk for at opnå besparelser på brændstof

Der findes mange gode råd til, at kører længere på literen, hvilke giver store pengebesparelser i brændstoføkonomien. Nogle af de mest anvendte råd, er at undgå hårde opbremsninger, holde en jævn hastighed, og accelerere hurtigt op i den ønskede fart. Derudover er det også vigtigt, at bilen har det rette dæktryk, da bilen går længere hvis dæktrykket er korrekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

close-link