Spar penge på værkstedsregninger

Spar penge på værkstedsregninger

Der er masser af penge at spare ved at have et benzinkort. Du kan spare helt op til 15 øre på hver liter benzin på udvalgte tankstationer. Men du kan faktisk også spare masser af penge på værkstedsregninger, hvis du er lidt smart.

Nedenfor kan du læse mere om hvordan.

Tag tilbud hjem og sammenlign priser

En af de nemmeste måder du får en god pris på reparation af bilen, service, eftersyn eller et tjek, inden bilen skal synes, er ved at bruge en af de mange sammenligningstjenester, du kan finde på nettet.

Et godt sted at starte er her: https://find-autovaerksted.dk/

På siden kan du nemt finde frem til værksteder i dit eget geografiske område, og med få klik kan du hente tilbud hjem fra de valgte værksteder.

Du kan også sammenligne priser forskellige steder i landet, og du kan se forskelle i priser for service og andet fordelt på de mest gængse bilmærker.

Konkurrencen sænker priserne

De mange værksteder, der er tilknyttet siden, konkurrerer indbyrdes med hinanden, kan man sige – de ved jo godt, at de andre værksteder også giver et godt tilbud. Derfor sørger de for altid at have skarpe priser på de mest gængse service- og reparationsopgaver.

Som forbruger kan du udnytte den skærpede konkurrence imellem værkstederne til at hente dig gode tilbud og lave priser hjem på værkstedsregninger.

Sammenligningstjenesten lover faktisk, at du kan spare helt op til 40% på din næste værkstedsregning – og du kan finde værksteder og synshaller fordelt over hele Danmark.

Besparelser på populære opgaver

Der er stor forskel på, hvor meget du kan spare på de enkelte regninger, men typisk er serviceeftersyn og undervognsbehandling, noget af det du kan spare rigtig meget på ved at bruge lidt tid på at tage tilbud hjem fra forskellige værksteder. Du kan her se en liste over de gennemsnitlige besparelser ved at tage tilbud hjem på gængse reparationer og opgaver:

  • Bilsyn: 16%
  • Dækskifte: 21%
  • Olieskift: 28%
  • Skift af tandrem: 19%
  • Serviceeftersyn: 23%
  • Undervognsbehandling: 40%
  • Sporing af bil: 40%

Som du kan se, kan der være mange penge at spare, nogle gange flere tusinde kroner, ved at tjekke priser på bilreparationer og andre opgaver online, inden du kører bilen på værksted.

En anden fordel ved at bruge tjenester som Find Autoværksted, er at du får en 3 års FDM godkendt garanti med på ydelsen, når du bestiller tid hos et autoværksted gennem tjenesten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

close-link