Giv dig selv lov til at suse afsted imod sommerens feriedestination

Giv dig selv lov til at suse afsted imod sommerens feriedestination

I snart halvandet år har Corona fyldt vores hverdag. En hverdag med restriktioner, rejseforbud, håndsprit og mundbind. Derfor trænger vi vist alle til at komme en tur hjemmefra. Kalenderen skriver juli, og dermed er sommermånederne heldigvis over os. Det betyder, at kursen skal sættes sydpå imod varme, hvide sandstrande og mad, der får smagsløgene til at danse.

Mange danskere foretrækker den klassiske charterrejse inklusiv fly, for det er nemt, billigt og hurtigt. Ifølge en undersøgelse viser det sig dog, at hele 8 ud af 10 danskere vælger at køre i bil på ferie. For nogles vedkommende er der måske ikke lige en bil til rådighed. Men frygt ej. Vi har nemlig valgt at føre dig ind i varmen til Fleasing. Et trygt og troværdigt leasingfirma, der vægter kvalitet og højt serviceniveau.

Utallige leasingmuligheder

At lease en bil har mange gode fordele – både i forhold til fleksibilitet og økonomi. Det er meget individuelt, hvad bilen skal kunne, så hos Fleasing tages der altid udgangspunkt i dine behov. Med diverse leasingformer såsom privat, split, erhvervs, sæson- og flexleasing spænder mulighederne bredt. I første omgang skal du blot tage stilling til det ønskede bilmærke, model, udbetaling og månedlig ydelse.

Flexleasing er en ideel mulighed

Hvis du står som potentiel leaser og ønsker en bil i superbilklassen, så er flexleasing løsningen for dig. Alle flexleasede biler er uden afgift. Kort og godt betyder det, at du slipper for at betale fuld afgift med det samme, da du betaler en forholdsmæssig afgift i rater hver enkelt måned. Samtidig vil der være en mindre kapitalbinding og et større gensalgsmarked efter den endte leasingperiode.

Overordnet set er der utallige fordele ved at lease: du betaler kun for køretøjet i den valgte periode, du kan sprede dine omkostninger over længere tid og ved operationel leasing skal du ikke tænke på vedligeholdelse. Så står du i et dilemma, hvorvidt du skal booke flybilletter hos SAS eller sætte kursen sydpå i lige præcis din drømmebil, så klik ind på Fleasing.dk og find lige præcis din drømmebil.

En garantiforsikring i baglommen

Rygter om leasing er ikke noget, der bliver lagt skjul på. Det er klart, at der er en vis usikkerhed og frygt for at kaste sig ud i nye ting – især når det hænger sammen med økonomien. Men med Fleasing som din højre hånd, står du stærkt hele vejen.

Leasingfirmaet tilbyder køb af en garantiforsikring således, at du slipper for at betale uforudsete værkstedsregninger. I samarbejde med et professionelt forsikringsfirma, CarGarantie, der er et af de førende forsikringsselskaber i Europa, slipper du for at betale mekaniske reparationer, hvis nu skaden skulle ske.

For at opsummere, er sommeren din tid til at skinne igennem – og her kan din drømmebil hjælpe dig på rette vej. Hvis du har spørgsmål vedrørende pris-, garanti- eller leasingaftaler, så tøv ikke med at kontakte Fleasing. De erfarne medarbejdere står klar til at guide dig fra A til B baseret på en faglig og tillidsfuld vurdering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

close-link