Sådan finder du det billigste billån

Det kan være en jungle at finde det bedste og billigste billån på markedet. De fleste der skal havde en ny bil, har ikke selv kapitalen til at købe den kontant, så de skal havde den finansieret igennem en finansiel virksomhed. I dette indlæg vil vi komme med nogle gode råd til, hvordan du får det bedste og billigste billån på markedet.

Brug Moneybanker.dk til at finde det bedste billån

Markedet for billån er fyldt med forskellige finansielle aktører, der tilbyder billån, hvilke også har gjort det langt sværere at gennemskue, hvilke lån man skal vælge, når der er så mange forskellige valgmuligheder. Det har Moneybanker.dk til hensigt, at ændre ved at gøre det langt nemmere at finde det bedste og billigste lån til dig via deres søgemaskine. I deres søgemaskine kan du angive lånebeløb, alder, samt andre relevante information og ud fra disse oplysninger, finder søgemaskinen lån der matcher dine søgekriterier. Ved at bruge Moneybanker.dk slipper du for, at indhente tilbud fra alle de forskellige finansielle aktører, hvilke spare dig for tid og penge. Du kan finde søgemaskinen her: https://moneybanker.dk/billaan/

ÅOP giver gennemsigtighed

ÅOP er en forkortelse af årlige omkostninger i procent. ÅOP er et nøgletal der bruges til at give gennemsigtighed, i et finansiel marked der kan være svært at gennemskue. Du kan bruge ÅOP til at sammenligne de lånetilbud, du har indhentet fra forskellige finansielle aktører, for at se hvilke af dine lånetilbud der er billigst. Jf. Dansk lovgivning så skal alle omkostninger inkluderes i ÅOP, og du risikere derfor ikke, at der er nogle skjulte omkostninger, der ikke er medregnet i ÅOP. Hvilke gør ÅOP til et super godt værktøj.

Skal jeg vælge fast eller variabel rente?

Hvis du ser på billån, så vil du hurtigt opdage, at nogle billån er med en fast rente, hvor andre er med en variabel rente. Hvilke er disse to typer, billån du skal vælge, kommer helt an på din økonomi og risikovillighed. Hvis du har luft i økonomien til en evt. rentestigning, og du tør at tage en risiko, så kan variabel rente være interessant, da renten typisk er en del lavere end billån med fastrente. Men står du tvært imod i en anden situation, hvor der i din økonomi ikke er plads til en evt. rentestigning, så bør du vælge et billån med en fast rente, så du ved nøjagtig, hvad din ydelse til billånet er hver eneste måned. Om du skal vælge et lån med fast eller variabel rente, kommer helt an på, hvilke an på din økonomi og risikovillighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

close-link